Informatie

Samenwerkingen

Leger des heils

Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Dat doen we samen met duizenden werknemers en vrijwilligers.

Wijkteams Enschede

Wijkteams Enschede is een samenwerking tussen de gemeente Enschede en de SMD Enschede-Haaksbergen

Gemeente Almelo

Jeugdhulp is hulp bij opvoeden, jeugdbescherming, jeugdreclassering, aanpak van kindermishandeling, geestelijke gezondheidszorg en zorg voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking.

Jeugdbescherming Overijssel

Loopt de ontwikkeling van kinderen (0 tot 18 jaar) ernstig gevaar vanwege problemen bij het opgroeien en opvoeden, dan helpt Jeugdbescherming Overijssel (JbOV) deze kinderen en hun ouders/opvoeders.

William Schrikker Groep

De William Schrikker Groep bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en werkt voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden hulp aan  kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking.

Present 24x7

De Landelijke Beroepsvereniging Present24x7 is een vereniging voor ‘Professionele opvoeders’ die zorg dragen voor kinderen in een 24×7 setting.  Present24x7 heeft tot doel om gezinshuisouders, professionele pleegouders en andere ouders in een woon/werkgerelateerde professionele opvoederssituatie te ondersteunen met informatie, advies en professionele begeleiding bij alles wat komt kijken bij dit unieke werk.