Samenwerkingen

LEERKRACHT studiecentrum

Onze kinderen krijgen bij LEERKRACHT studiecentrum extra begeleiding van Matthijs Wolterink. De kinderen krijgen voor zaken die ze op school lastig vinden extra bijles om hun kansen binnen het onderwijs te vergroten.

 Voor meer informatie over de begeleidingen van LEERKRACHT Studiecentrum kunt u terecht op de website

Zwempunt Delden

IMG-20201119-WA0002

Onze kinderen krijgen kleinschalig zwemles van Edith Wender bij Zwempunt Delden. Een zwemplek die staat voor veiligheid, betrokkenheid en kwaliteit. Ze voelen zich gehoord en gesteund waarbij we samenwerken aan verbetering of behoud van zelfredzaamheid. Mooie combinatie van bewegen en plezier beleven.

Voor meer informatie over de zwemlessen kunt u terecht op de website.

Tom's Kickboksen

Bij Tom’s Kickboksen krijgen onze kinderen van Tom kickboksen. Tom Salman noemt dit ook wel weerbaarheidstraining. De kinderen sparren tegen elkaar en doen verschillende oefeningen m.b.t. weerbaarheid. Het is tevens een mooi uitlaatklep voor de kinderen.

Voor meer informatie over de kickbokslessen kunt u terecht op de website.

Leger des heils

Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Dat doen we samen met duizenden werknemers en vrijwilligers.

Wijkteams Enschede

Wijkteams Enschede is een samenwerking tussen de gemeente Enschede en de SMD Enschede-Haaksbergen

Gemeente Almelo

Jeugdhulp is hulp bij opvoeden, jeugdbescherming, jeugdreclassering, aanpak van kindermishandeling, geestelijke gezondheidszorg en zorg voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking.

Jeugdbescherming Overijssel

Loopt de ontwikkeling van kinderen (0 tot 18 jaar) ernstig gevaar vanwege problemen bij het opgroeien en opvoeden, dan helpt Jeugdbescherming Overijssel (JbOV) deze kinderen en hun ouders/opvoeders.

William Schrikker Groep

De William Schrikker Groep bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en werkt voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden hulp aan  kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking.

Present 24x7

De Landelijke Beroepsvereniging Present24x7 is een vereniging voor ‘Professionele opvoeders’ die zorg dragen voor kinderen in een 24×7 setting.  Present24x7 heeft tot doel om gezinshuisouders, professionele pleegouders en andere ouders in een woon/werkgerelateerde professionele opvoederssituatie te ondersteunen met informatie, advies en professionele begeleiding bij alles wat komt kijken bij dit unieke werk.