Samenwerkingen

Taxi Teiwes

Onze kinderen houden van duidelijkheid en een vaste chauffeur voor het vervoer naar school, geen verrassingen (behalve een versierde taxi op verjaardagen). Weten hoe om te gaan met kinderen met verschillende problematieken, dat hebben wij gevonden bij Taxi Teiwes. Elke dag staan zij voor ons klaar en alles is bespreekbaar, maatwerk en flexibel.

LEERKRACHT studiecentrum

Onze kinderen krijgen bij LEERKRACHT studiecentrum extra begeleiding van Matthijs Wolterink. De kinderen krijgen voor zaken die ze op school lastig vinden extra bijles om hun kansen binnen het onderwijs te vergroten.

Voor meer informatie over de begeleidingen van LEERKRACHT Studiecentrum kunt u terecht op de website

Zwempunt Delden

Onze kinderen krijgen kleinschalig zwemles van Edith Wender bij Zwempunt Delden. Een zwemplek die staat voor veiligheid, betrokkenheid en kwaliteit. Ze voelen zich gehoord en gesteund waarbij we samenwerken aan verbetering of behoud van zelfredzaamheid. Mooie combinatie van bewegen en plezier beleven.


Voor meer informatie over de zwemlessen kunt u terecht op de website.

Tom's Kickboksen

Bij Tom’s Kickboksen krijgen onze kinderen van Tom kickboksen. Tom Salman noemt dit ook wel weerbaarheidstraining. De kinderen sparren tegen elkaar en doen verschillende oefeningen m.b.t. weerbaarheid. Het is tevens een mooi uitlaatklep voor de kinderen.

Voor meer informatie over de kickbokslessen kunt u terecht op de website.

Leger des heils

Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Dat doen we samen met duizenden werknemers en vrijwilligers.

Jeugdbescherming Overijssel

Loopt de ontwikkeling van kinderen (0 tot 18 jaar) ernstig gevaar vanwege problemen bij het opgroeien en opvoeden, dan helpt Jeugdbescherming Overijssel (JbOV) deze kinderen en hun ouders/opvoeders.

William Schrikker Groep

De William Schrikker Groep bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en werkt voor een bijzondere doelgroep. Wij bieden hulp aan  kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking.