Het Twentse Geluk

Ons team

Maak kennis met ons team

Inge Boensma

Inge Boensma

Inge Boensma, met een hart vol liefde, ben ik al meer dan tien jaar gewijd aan pleegzorg. Het begon toen we vroeger thuis netwerk pleegzorg deden wat later omsloeg met een verlangen om het verschil te maken in het leven van kwetsbare kinderen, en in de loop der jaren ben ik uitgegroeid tot een fulltime gezinshuisouder, waarbij ik ons huis en mijn hart heb geopend voor diegenen die het het meest nodig hebben. 

Mijn dagen beginnen vroeg, vol met gelach, tranen, en onvoorwaardelijke liefde. Ons gezinshuis is een plek van warmte en begrip, waar elk kind mag zijn wie ze willen zijn. Het gaat om het bieden van een veilige haven, een luisterend oor, ze liefde krijgen en stabiliteit die zo cruciaal zijn voor een gezonde ontwikkeling.

Naast ons gezinshuis hebben we ook al meer dan vijf jaar een ouder-kind opvang. Ik geloof sterk in het belang van het in stand houden van gezinsbanden, zelfs in moeilijke omstandigheden. Ben geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). We begrijpen het belang van voortdurende professionele ontwikkeling om de best mogelijke zorg te bieden.

Tom Boensma

Tom Boensma

Tom Boensma

Tom Boensma, ben een toegewijde gezinshuisouder en samen met mijn vrouw Inge runnen we ons gezinshuis Het Twentse Geluk in Delden, een warm thuis voor kinderen die tijdelijk niet bij hun eigen ouders kunnen wonen. Wij proberen hen daarbij zo thuis als mogelijk te laten opgroeien in een zo gewoon mogelijke omgeving.

Door mijn georganiseerde aanpak zorg ik dat de administratieve kant van het gezinshuis goed verloopt. Omdat mijn studie aan de universiteit niet echt raakvlakken hadden met de zorg en ik mijn kennis en vaardigheden verder wilde ontwikkelen ben ik naar de Hogeschool van Leiden gegaan om een master jeugdzorg te halen zodat ik nog beter kan bijdragen aan het welzijn van de kinderen in ons gezinshuis.

In mijn vrije tijd ontspan ik mij door me bezig te houden met klussen. Het gezinshuis heeft altijd wel een project dat aandacht nodig heeft, of het nu ging om het repareren van een kapotte deur of het opknappen van de tuin. Ik geniet van het praktische werk en zie het als een manier om mijn hoofd leeg te maken.

Als geregistreerd SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) professional streef ik naar de hoogste standaarden in de jeugdzorg. Dat is ook de reden waarom ik in het bestuur zit van Elan, een coöperatie van zelfstandige zorgondernemingen.

Anja Schaepers

Anja Schaepers

Anja Schaepers

 

Emmely Freriksen

Emmely Freriksen

Ik ben Emmely Freriksen en werk in het gezinshuis bij Het Twentse Geluk. Samen met mijn vriend woon ik in Goor. Sinds 2021 werk ik hier, nadat ik mijn opleiding Maatschappelijk Zorg niveau 4 heb afgerond. Na mijn stage bij Het Twentse Geluk ben ik hier met veel plezier blijven werken.

Ik ben een harde werker en vind de diversiteit van mijn werk erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal in het dameselftal van Goor en breng ik tijd door met mijn vriendinnen.

Karen Oosterbroek

Karen Oosterbroek

Mijn naam is Karen Oosterbroek. Na 25 jaar in de kinderopvang, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste jaren als pedagogisch coach, ben ik sinds september 2023 werkzaam bij Het Twentse Geluk. Als moeder van 3 kinderen vind ik het essentieel dat moeders samen met hun kindjes worden ontvangen in een liefdevolle, veilige en betrouwbare omgeving. Hier kunnen ze in alle rust bouwen aan een toekomst binnen de maatschappij. Het is een prachtige en dankbare ervaring om daar een klein stukje verschil te kunnen maken.

Judith Westerhof

Judith Westerhof

Hoi!
Ik ben Judith Westerhof
Ik ben getrouwd en bonusmoeder en moeder van 3 kinderen! Ik ben 13 jaar werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Nu werk ik in het moederkindhuis en doe dit met veel plezier. Het is een leuke uitdaging om samen met mijn collega’s te zorgen voor de mama’s en hun kindjes. Samen zorgen voor een goede dagstructuur / sociaal netwerk / maar ook het gevoel geven dat ze het waard zijn!

Ceren Yeter

Ceren Yeter

Thea Oostdam

Thea Oostdam

Mijn naam is Thea en ik werk bij Gezinshuis Het Twentse Geluk. Thuis deel ik mijn leven met mijn vriend en samen voeden we onze dochter liefdevol op.

Ik ben rustig, hou van kinderen en een opgeruimd huis. Bij ons team draag ik graag bij aan een positieve sfeer. Mijn taak binnen het gezinshuis is heel divers. Met veel enthousiasme help ik er voor dat wat nodig is gebeurd zodat alles in het gezinshuis soepel verloopt.