Het Twentse Geluk

Visie

Een sterke en veilige relatie vormt de basis

Maatwerk & relatie

Maatwerk en relatie staan centraal

Bij Het Twentse Geluk geloven we in het creëren van een omgeving waarin maatwerk en het werken vanuit relatie centraal staat in onze benadering van zorg en ondersteuning voor kwetsbare kinderen, jongeren en hun gezin. Wij geloven dat elk individu uniek is en zijn of haar eigen behoeften en talenten heeft. Daarom streven we ernaar om onze zorg en begeleiding af te stemmen op de specifieke situatie en de persoonlijke doelen en mogelijkheden van iedereen die bij ons verblijft.

Kern van ons werk

Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen

Wij zien de relatie tussen de kinderen, jongeren en gezinnen en onze professionele begeleiders als de kern van ons werk. Een sterke en veilige relatie vormt de basis voor groei, vertrouwen en positieve verandering. We hechten dan ook veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband, waarin open communicatie, respect en begrip centraal staat.

Ruimte

De ruimte krijgen om jezelf te zijn

Door een warm en liefdevol gezinsgevoel te creëren, streven we ernaar dat iedereen zich bij ons thuis voelt en de ruimte heeft om zichzelf te zijn waarin ieder individu de kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Wij volgen de mensen die hier verblijven in hun eigen tempo en ontwikkeling. Bij het Twentse Geluk mag je leren en fouten maken.